Collecteren met collega’s

Capture

Collecteren is investeren in leven. Met de opbrengst van de collecte kan KWF  hoogwaardig onderzoek financieren. Wil je met jullie vereniging of bedrijf als team meedoen? Dat kan. Ook bedrijventeams kunnen namelijk meedoen aan de collecteweek.

Op een moment naar keuze (ochtend, middag, avond) tijdens de collecteweek loop je samen met je collega’s in een wijk in de regio van jullie bedrijf. Laat ook de buitenwereld weten dat jullie meedoen met ons. Met een KWF-vlag voor het bedrijfspand kun je laten zien dat je als bedrijf voor KWF in actie komt. Tevens kun je middels social media een foto van het KWF-collecteteam delen en anderen oproepen om ook in actie te komen.

Deelnemende bedrijven in de afdeling Eindhoven

Onderstaande bedrijven doen al jaarlijks mee met een team tijdens de collecteweek:

  • Happy Cactus heeft diepe wortels in direct marketing en sales promotion. Van dit bureau gaan 11 mensen collecteren. Kijk op Happy Cactus.
  • Stella Maris, een actieve waterscouting vereninging. Van deze vereniging gaan 23 mensen collecteren. Kijk op Stella Maris.

Daarnaast faciliteert Rabobank Eindhoven-Veldhoven voor ons de collecte afstort momenten, om op een zo efficiënt mogelijk manier de collecteopbrengsten te storten op de afdelingsrekening van Eindhoven.

Voor meer informatie download de gratis Flyer of ben u al enthousiast geworden, meld je KWF-collecteteam aan door een mail te sturen aan info@kwfeindhoven.nl.

 

 

happy leads

rabobank

stella maris