Doneren

KWF_Vrijwilligers_Rechts_EindhovenOok ons doel steunen?
Met uw bijdrage komen we weer een stapje dichterbij onze doelen : Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Lees hier meer over de missie van KWF. 

Untitled-1

Help ons en doneer nu aan KWF Eindhoven. Het vrijwilligerswerk van KWF Kankerfonds kan uitsluitend worden verricht dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van KWF ook in de toekomst mogelijk te maken blijven wij afhankelijk van acties, evenementen, collectes en donaties. Het werk van KWF Kankerfonds is zonder deze geweldige bijdrages niet mogelijk.

Uw donatie is welkom op rekeningnummer: NL52RABO0150145 322 vanuit het buitenland als aanvulling met BIC nummer: RABONL2U t.n.v KWF Eindoven – 14016

KWF Kankerbestrijding is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-instelling) Daardoor zijn uw giften aan KWF onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting.

Lees hier meer over via link of ga naar www.belastingdienst.nl

Bedankt voor uw bijdrage!

Voor vragen kunt u terecht bij de Penningmeester van de KWF Eindhoven. Stuur een mail naar penningmeester@kwfeindhoven.nl

“Samen komen we steeds dichterbij”