Doe je mee met de Samenloop voor Hoop Veldhoven?

Op 2 en 3 juni vindt voor de 4e keer de SamenLoop voor Hoop Veldhoven plaats. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs durende wandelestafette, georganiseerd door een grote groep van vrijwilligers, onder auspiciën van KWF Kankerbestrijding, waarbij Survivors (mensen met diagnose kanker) centraal staan en onze eregasten zijn.

 

Het evenement

Het evenement heeft drie vaste elementen: de openingsceremonie waarbij Survivors de openingsronde zullen lopen, de kaarsenceremonie waarbij ± 6.000 kaarsen zullen branden ter nagedachtenis aan hen die de strijd hebben verloren of nog aan het vechten zijn en als derde element de sluitingsceremonie.

 

Teams (bedrijven, buurtverenigingen, politieke partijen etc) bestaan uit ± 20 personen, waarbij er altijd minimaal een persoon van het team aan het wandelen is. Teams krijgen rondom de baan waar de deelnemers lopen een marktkraam en kunnen zo aan de rand van het veld gedurende 24 uur spullen verkopen of activiteiten organiseren die geld opleveren.

 

Gedurende de 24 uur is er op het veld en op het podium continu muziek of amusement aanwezig. Veel vrijwilligers, zoals pedicures, schoonheidsspecialistes, fotografen, maar ook mensen/bedrijven die workshops geven, zullen onderdeel zijn van een speciaal programma voor de Survivors die we op deze manier 24 uur verwennen.

 

Het doel

Het doel van de SamenLoop voor Hoop is een warm en sfeervol evenement neerzetten en kanker bespreekbaar maken. Uiteraard is de opbrengst ook belangrijk en na de opbrengsten van 2009 (€ 135.000,-), 2012 (€ 180.000,-) en 2015 (€ 135.000,-), hopen wij ook nu weer op een grote opbrengst die geheel ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Het evenement vindt plaats op 2 en 3 juni 2018.

 

Informatiebijeenkomsten

In aanloop naar de SamenLoop voor Hoop vinden er nog twee belangrijke bijeenkomsten plaats:

  • Info-/teambijeenkomst op maandag 26 maart 2018 om 19.30 uur in de kantine van GVAC op de Kempen Campus
    • Tijdens deze bijeenkomst zijn alle teams welkom, maar zeker ook de teams die nog willen inschrijven. Op deze avond zal alle informatie over de SamenLoop worden gegeven en kan men zich inschrijven en/of informatie en kaarsenzakken meenemen.
  • Survivorbijeenkomst op maandag 16 april 2018 om 19.30 uur in de kantine van GVAC op de Kempen Campus
    • Op deze avond verwelkomen wij Survivors die al hebben ingeschreven, maar ook Survivors die meer willen weten over het evenement voordat ze zich in willen schrijven. Op de bijeenkomst wordt het gehele programma voor de Survivors uitgelegd en kan men alle vragen stellen die men heeft.

 

Belangrijk om te weten is dat de inschrijfdatum eindigt op 4 mei 2018.

 

Meer info: secretariaat SamenLoop voor Hoop Veldhoven, email:   veldhoven@samenloopvoorhoop.nl