Kom in Actie

Wil je in actie komen tegen kanker? Dat kan eenvoudig via je eigen actiepagina. Op jouw manier zamel je geld in voor kankeronderzoek, preventie en patiëntenvoorlichting. Neem deel aan een sportief evenement, verkoop zelfgemaakte sieraden, bak taartjes of ga een uitdaging aan met collega’s en laat je sponsoren. Meer voorbeelden.

Stap 1 Meld je actie aan

Maak gratis je persoonlijke actiepagina aan. Laat zien wat je gaat doen, wanneer de actie plaatsvindt en wat je motivatie is. Met foto’s, video’s en tekst vertel je jouw verhaal op je eigen manier.

Stap 2 Vertel het iedereen

Deel je actiepagina via social media met zoveel mogelijk vrienden en bekenden. Bekijk de 10 tips om je actie te promoten en maak eventueel gebruik van de gratis actiematerialen. Kom in contact met KWF Eindhoven en stuur een mail aan info@kwfeindhoven.nl.

Stap 3 Verzamel donaties

Laat iedereen via je actiepagina doneren of vraag ze een (sub)actie te starten. Donaties aan (sub)acties worden opgeteld bij de tussenstand van jouw actie. Kom je als groep in actie, vraag dan iedereen die mee wil doen een (sub)actie aan te maken.