Kringloopwinkel de Doorstroom

2

De Doorstroom verwerkt o.a. goederen die voor KWF bestemd zijn en de opbrengsten worden iedere twee maanden gedoneerd aan KWF Eindhoven. Hiermee helpen zij (en iedereen die daar hun spullen inlevert) KWF Eindhoven met het bereiken van onze doelen. Wij steunen dit initiatief ten zeerste! ‘Samen komen we steeds dichterbij’ 

Anders dan andere

De hoofddoelstelling van De Doorstroming is het creëren van extra inkomsten voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. Uiteraard heeft de Doorstroom ook net zoals alle andere kringloopwinkels de doelstellingen; het verminderen van de afvalstroom door recycling en het creëren van werkervaringsplaatsen en nuttige dagbestedingplaatsen. Bij  kringloop De Doorstroom bepaalt u zelf welk goed doel 40% van de verkoopopbrengst van de door u gedoneerde goederen zal ontvangen.

Door het administratie- en kassasysteem van de Doorstroom kunnen zowel de donateurs van de goederen als de kopers zien welk goed doel of welke vereniging de begunstigde is. Op de prijskaartjes van alle artikelen staat namelijk de begunstigde vermeld. Zodoende kan men niet alleen doelgericht doneren maar ook doelgericht kopen.

Voor actuele openingstijden en informatie betreffende de Doorstroom, klik hier

Kringloopwinkel De Doorstroom
Joris minnestraat 4-6
5623ER Eindhoven
Tel. 040-8200303
Info@DeDoorstroom.nl