KWF Afdeling Eindhoven zoekt vrijwilligers

Voor de landelijke collecteweek van KWF Kankerbestrijding, die plaatsvindt van 2 t/m 8 september 2018, zoekt de lokale afdeling KWF Eindhoven nog vrijwilligers die willen collecteren of coördineren.

 

Maarten Klerkx, collectecoördinator van KWF Eindhoven: “We kunnen voor vrijwel alle stadsdelen in Eindhoven nog vrijwilligers gebruiken. Met name de mensen die een coördinerende rol willen spelen zijn van harte welkom.”

 

Sleutelfunctie

De coördinerende rollen zijn bijvoorbeeld die van wijkhoofd en districtscoördinator. Maarten: “Een wijkhoofd is degene die de collectanten in een wijk voorziet van materialen en looproutes. De wijkhoofden in een stadsdeel worden op hun beurt aangestuurd door districtscoördinatoren. Op dit moment zijn we voor de stadsdelen Tongelre, Woensel-Noord en -Zuid en Strijp nog op zoek naar mensen die de sleutelfunctie van districtscoördinator kunnen vervullen.” Geïnteresseerden kunnen zich melden via secretaris@kwfeindhoven.nl. Meer informatie over de functies is te vinden op deze pagina.