Voorbereidingen collecteweek

Nieuwsbrief KWF Eindhoven – Mei 2021

Van 5 tot en met 11 september 2021 is het weer zo ver: de collecteweek van 2021! We starten nu al met de voorbereidingen om deze week tot een succes te maken. Jouw hulp daarbij is hard nodig!

In 2020 nam de opbrengst van de collecte voor KWF afdeling Eindhoven af met 33%. De collecte moest vanwege de coronamaatregelen noodgedwongen anders. Ook zijn er in vijf stadsdelen van Eindhoven geen coördinatoren meer. Zonder hen kunnen wijkhoofden en collectanten niet worden bevoorraad en dreigt een nog grotere daling van de opbrengsten.

Voor Gestel, Strijp, Centrum, Tongelre en delen van Woensel zijn we dringend op zoek naar districtscoördinatoren! Ben jij al vrijwilliger bij KWF Eindhoven en wil je een volgende stap maken? Laat het ons weten! Of ken je misschien iemand die geschikt zou zijn voor deze rol? We komen graag in contact! Je kan ons bereiken via vrijwilliger@kwfeindhoven.nl.

Zelfs al heb je maar een paar uurtjes per jaar over, ook daarmee kan je al van grote meerwaarde zijn voor de collecte! We zoeken graag met jou naar de mogelijkheden.